Datos del curso:
Fecha inicio: 12/01/2021
Contacto: 986623576
CÓD. CURSO: 2020/000051-01
CÓD. ESPECIALIDADE: 30784
TIPO DE FORMACIÓN: CNV
TIPO: Curso que admite: Desempregados
OBSERVACIÓNS: Unha vez finalizado o curso o organizador non ten compromiso de contratación.
INICIO: 12/01/2021
MODALIDADE: Presencial
HORARIO: DE LUNES A VIERNES DE 15:30 A 20:30
CENTRO DE FORMACIÓN: CONCELLO DE VIGO
LUGAR IMPARTICIÓN: RÚA COUTO, N¿ 2
TELÉFONO: 986623576
EMAIL: administracion@avantfor.com
CONCELLO: VIGO
NIVEL DE CERTIFICADO PROFESIONAL: 1
PROGRAMA: HOTR0308 – Operacións básicas de cátering
MF1089 – Aplicación de normas e condicións hixiénica-sanitarias en restauración
UF0053 – Aplicación de normas e condicións hixiénica-sanitarias en restauración
UF0062 – Aprovisionamento e montaxe para servizos de cátering
MF1090 – Recepción e lavado de servizos de servizo de restauración
MP0016 – Operacións básicas de cátering
Disfruta del curso Operacións básicas de cátering y solicita información haciendo click en el botón.