Datos del curso:
Fecha inicio: 18/10/2021
Contacto: 886124033
- CÓD. CURSO:2020/000071-01
- CÓD. ESPECIALIDADE:HOTR0108 – Operacións básicas de cociña
- IMPÁRTESE A TOTALIDADE DA ESPECIALIDADE:SI
- TIPO DE FORMACIÓN:CNV
- TIPO:Curso que admite: Desempregados
- OBSERVACIÓNS:Unha vez finalizado o curso o organizador non ten compromiso de contratación.
- INICIO:18/10/2021
- MODALIDADE:Presencial
- HORARIO:DE LUNES A VIERNES DE 9:00 A 14:00 HORAS
- CENTRO DE FORMACIÓN:CONCELLO DE VIGO
- LUGAR DE IMPARTICIÓN:RÚA TEIXUGUEIRAS, N¿ 11 – BAIXO
- TELÉFONO:886124033
- EMAIL:consultoriamoba@gmail.com
- CONCELLO:VIGO
- NIVEL DE CERTIFICADO PROFESIONAL:1
- PROGRAMA: MF0255 – Aprovisionamento, preelaboración e conservación culinarios
UF0053 – Aplicación de normas e condicións hixiénica-sanitarias en restauración
UF0054 – Aprovisionamento de materias primas en cociña
UF0055 – Preelaboración e conservación culinarias
MF0256 – Elaboración culinaria básica
UF0056 – Realización de elaboracións básicas e elementais de cociña e asistir na elaboración culinaria
UF0057 – Elaboración de pratos combinados e aperitivos
MP0014 – Operacións básicas de cociña
Disfruta del curso Operacións básicas de cociña y solicita información haciendo click en el botón.