Datos del curso:
Fecha inicio: 11/04/2022
Contacto: 986289882
CÓD. CURSO:2021/005829-02
CÓD. ESPECIALIDADE:HOTR024PO – Corte y cata de jamón.
IMPÁRTESE A TOTALIDADE DA ESPECIALIDADE:SI
TIPO DE FORMACIÓN:PFX
TIPO:Curso que admite: Desempregados | Ocupados conta allea | Autónomos | Socios entidade economía social
OBSERVACIÓNS:Unha vez finalizado o curso o organizador non ten compromiso de contratación.
INICIO:11/04/2022
MODALIDADE:Presencial
HORARIO:De luns a venres de 09:00 a 14:00 horas
CENTRO DE FORMACIÓN:ESCUELA PROFESIONAL DE HOSTELERIA DEL BAIXO MIÑO, S.L.
LUGAR DE IMPARTICIÓN:LUGAR MORAN, 60 – VALDEMIÑOTOS, N¿ 12
TELÉFONO:986289882
EMAIL:escoladehosteleria@yahoo.com
CONCELLO:ROSAL, O
Disfruta del curso Corte y cata de jamón y solicita información haciendo click en el botón.