Saltar al contenido

Curso gratuíto: Corte y cata de jamón

Datos del curso:

Fecha inicio: 11/04/2022

Contacto: 986289882

CÓD. CURSO:2021/005829-02

CÓD. ESPECIALIDADE:HOTR024PO – Corte y cata de jamón.

IMPÁRTESE A TOTALIDADE DA ESPECIALIDADE:SI

TIPO DE FORMACIÓN:PFX

TIPO:Curso que admite: Desempregados | Ocupados conta allea | Autónomos | Socios entidade economía social

OBSERVACIÓNS:Unha vez finalizado o curso o organizador non ten compromiso de contratación.

INICIO:11/04/2022

MODALIDADE:Presencial

HORARIO:De luns a venres de 09:00 a 14:00 horas

CENTRO DE FORMACIÓN:ESCUELA PROFESIONAL DE HOSTELERIA DEL BAIXO MIÑO, S.L.

LUGAR DE IMPARTICIÓN:LUGAR MORAN, 60 – VALDEMIÑOTOS, N¿ 12

TELÉFONO:986289882

EMAIL:escoladehosteleria@yahoo.com

CONCELLO:ROSAL, O

Disfruta del curso Corte y cata de jamón y solicita información haciendo click en el botón.

Configuración de cookies